Villa til salg i Nagüeles-Milla de Oro (Marbella)

2.550.000 €

Ref: R4826392

Beskrivelse

Dette elegante 5-værelses, sydvendt luksus villa ligger i den prestigefyldte Village Las Lomas de Magna Marbella kompleks på Marbellas gyldne Mile. Komplekset tilbyder 24-timers sikkerhed service, to store samfund pools og frodige tropiske haver af ekstraordinær skønhed. Villaen har en førsteklasses beliggenhed, tæt på alle faciliteter, herunder supermarkeder, butikker, restauranter, skoler og golfbaner, og er kun en fem minutters kørsel fra havet.

Ejendommen strækker sig over tre etager. Hovedgulvet har en rummelig entré, en stue med direkte adgang til terrassen og haven, et fuldt udstyret køkken, en spisestue, et lyst soveværelse med ensuite badeværelse og et gæstetoilet. Den øverste etage omfatter master suite og gæstesuite, begge med adgang til en stor terrasse med delvis havudsigt. Det lavere niveau omfatter to ekstra soveværelser, der deler et badeværelse, et vaskerum, et stort multipurpose rum, og direkte adgang til garagen.

Yderligere funktioner omfatter varm og kold aircondition, gulvvarme, en elevator, der forbinder alle niveauer, en domotic system og en privat garage til to biler. Bemærk venligst, at møblerne ikke er inkluderet i salget.

Egenskaber

Generelt

3ª Etage
Elevator
5 Sovesale
5 Toiletter
Indbygget garderobe
1 Terrasse
Opbevaringsrum

Overflader

Plot: 550 m2
Bygget areal: 550 m2

Stat

Fremragende beskyttelse

Udstyr

Pool
Grunde
Køkkenmaskiner
Klimaanlæg / Installation

Sikkerhed

Intruder alarm
Overvågning

Pris

2.550.000 €
4.636 €

Energicertifikat

CALIFICACIÓN ENERGÉTICA

Consumo energía
kW h / m2 año
Emisiones CO2
kg CO2 / m2 año
A
B
C
D
E
F
G
IN PROCESS IN PROCESS

Beliggenhed og miljø

Marbella (Málaga)
Nagüeles-Milla de Oro

Beliggenhed

Syd orientering
Havudsigt

Tæt på

Skoler
Butikker


Lignende egenskaber